Selecteer een pagina

Deze boodschap werd mij vandaag meegegeven door mijn collega’s van Feniks Talent, met wie ik een jaar lang met veel liefde en plezier heb gewerkt als locatiedirecteur in Sterksel nadat CCL daar de deuren sloot:

In een situatie met pijn en verdriet omdat er wat weg was en waar onzekerheid en spanning heerste kwam jij. En met jou kwam er frisheid, kleur en beweging. Dit zorgde voor weerstand, warmte En wrijving.

Verandering vraagt om ruimte. Jij gaf die ruimte en in die ruimte zag je het team, de organisatie maar vooral ons persoonlijk.

En je bevroeg ons. Je bevroeg ons op onze deskundigheid, professionaliteit en zelfstandigheid.

Onze comfortzone raakte in rap tempo uit zicht. Toch liet je ons merken en voelen dat we met lijntjes altijd aan die comfortzone vastzaten omdat we er zelf bij waren.

Dit maakt je een MASTER-vliegeraar: alle vliegers op de wind, in het volle licht en de touwtjes in handen van de eigenaar.

En nu? Nu je een andere kant op gaat, gaat die frisheid, de beweging en de kleur weg? Nee… jij neemt jouw mooie dingen in je mee maar hebt ’n stevige voetafdruk, foto-afdruk in ons aller werk-hart en ik denk ook in ons persoonlijke hart achtergelaten. Een stukje ingekleurd!

Dank lieve Xandra, voor jóú!