Geprezen

Ontvangen feedback bij nominaties HSP professional van het jaar 2017 én 2018.
Op de vraag ‘Waarom verdient Xandra deze titel’ kwam de volgende feedback: 

* Xandra verdiend deze titel, omdat zij het verschil maakt om goede hsp experts op te leiden op een speelse, creatieve en wetenschappelijke manier. Ze is authentiek in haar hele persoon en uitstraling. Hsp’ers zijn anders en wees het dan ook en blijf toch jezelf is haar visie waar ik achter sta.

* Ze doet enorm veel aan begeleiding, (h)erkenning, opleiding en informatieverspreiding. Ze zet HSP op de Nederlandse kaart.

* Haar baanbrekende werk op het gebied van HSP.

* Xandra is mijn inspiratie-bron in het veld van HSP, omdat zij eerlijk en sprankelend is, en altijd positief.

* Haar bevlogenheid is zo aanstekelijk, als ik niet hoogsensitief was dan zou ik het door haar willen zijn.

* Xandra van Hooff deelt met geweldig veel inlevingsvermogen, passie, humor en heel veel persoonlijke verhalen niet alleen actuele kennis over HSP, maar laat haar cursisten ook voelen wat HSP voor kinderen en volwassenen betekent. Xandra wisselt theoretische kennis af met ervaringsoefeningen en laat deelnemers zowel de uitdagende kanten van HSP zien als de kwaliteiten van het intens ervaren en het diepere doordenken. Na al deze praktijkgerichte input geeft Xandra professionals handvatten om op eigen, unieke speelse en creatieve manieren te anticiperen op hulpvragen rondom hoogsensitiviteit. Het werken met Xandra geeft je dan ook niet alleen heel veel verdieping, maar ook een betekenisvolle praktische invulling en ruimte dit op eigen manieren toe te passen. Ik zie dit als enorme verrijking voor onder andere het onderwijs en de zorgverlening. Daarom draag ik Xandra graag voor als HSP professional van het jaar.

* Geweldig mens: ze kan zowel wetenschappelijk goed onderbouwd haar verhaal vertellen, en als ervaringsdeskundige laten zien hoe zij het hsp-zijn doorleeft. Xandra is een kennisdeler en een voeler, en heerlijk zichzelf in al haar facetten.

* Xandra verzorgt fantastische trainingen en inspirerende workshops met veel praktijk- en eigen voorbeelden. Zij integreert het concept in andere theorie, zorgt dat haar verhaal theoretisch onderbouwd is, vernieuwend, herkenbaar en recht uit het hart. Zij deelt haar kennis graag en weet anderen zo te raken dat zij ook (nog) meer hun eigen pad durven te gaan!

* Maakt het haar missie om HSP onder de aandacht te brengen dmv verbinding en mensen, jong en oud, vanuit haar eigen ervaringen zowel professioneel als persoonlijk te begeleiden en gelukkig in het leven te laten staan.

* Ik volg een cursus bij Xandra. Wist al heel veel van HSP, maar wat ik bij haar erbij leer, is werkelijk enorm. Ze weet gigantisch veel!

* Ik nomineer Xandra omdat zij haar kennis en ervaring deelt met zoveel mogelijk mensen op zoveel verschillende wijzen. Door haar eigen ervaringen en kwetsbaarheden/kracht te delen wordt het mij makkelijker gemaakt ze aan te kijken en er mee om te gaan. Zij kan dat op zo’n aangename manier.

* Ze wijdt haar leven aan dit onderwerp en kan daar met passie over vertellen. Bovendien baseert ze i.t t tot anderen op wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt dat het grijpbaar wordt en geen verzinsel.

* Ik ken haar als een bevlogen persoon op dit gebied. Door haar heb ik mezelf gezien en gehoord gevoeld . Ik zou willen dat meer mensen zien en voelen wat HSP inhoudt.

* Xandra ondersteunt mensen in hun persoonlijke pad en hun pad als ondernemer. Met haar trainingsprogramma’s leidt ze ook veel professionals op in het hsp gebeuren. Ze heeft veel theoretische kennis en laat mensen het voelen en beleven. Een open en warme persoonlijkheid die je al snel raakt en weet mee te nemen. En met een duidelijke missie om hsp op de kaart te zetten.

* Xandra is betrokken, innovatief en inspirerend als persoon en in haar programma’s.

* Xandra begrijpt tot in de puntjes hoe het is om als sensitief persoon het leven te leven. Ze is moedig en heeft lef om alle ingewikkelde gevoelens, waar regelmatig ook schaamte bij gevoeld wordt, bespreekbaar te maken in een veilige setting. Daarbij schroomt ze persoonlijke voorbeelden niet waardoor er echte verbinding ontstaat.

* Een geweldige inspirator!

* Omdat ze mbv wetenschappelijke kennis de kennis rondom HSP ook voor onderwijs en gezondheidszorg behapbaar en serieus genomen maakt. Een stap die belangrijk is om dit mooie persoonlijkheidskenmerk erkenning te bieden, hulp te bieden aan de doelgroep die er mee worstelt en de positieve aspecten als kracht in de wereld te zetten!

* Er zijn zoveel hsp-coaches, maar een enkeling steekt daar bovenuit. Dat is Xandra. Zij levert kwaliteit met een hoofdletter K. Grondigheid, volledigheid, zorgvuldigheid, missie, enorme drive, koningin van de verbinding, wetenschappelijk onderbouwd, enorme kennis, die ze gul verspreidt. Haar kennis gaat mijlen verder dan de gemiddelde hsp-coach. Ze laat je niet alleen leren, maar ook voelen en brengt daardoor diepere kennis over. Grootste goed: ze leeft voor!

* Aandacht en liefde in het overdragen van kennis over hsp.

* In mijn ogen is ze heel breed georiënteerd t.a.v. hoogsensitiviteit. Schrijft mooie uitgebreide blogs neemt daarin ook veel aanverwante aspecten mee, wetenschappenlijk onderbouwd.

* Ze heeft in korte tijd een prachtig opleidingscentrum uit de grond gestampt, met een wetenschappelijke benadering en een hele goede reputatie. Ze werkt op het scherpst van de snede en houdt alle ontwikkelingen op HSP-vlak minutieus bij. Daarnaast is het een warm mens die alle lof verdiend heeft voor haar inzet om deze problematiek onder de aandacht te brengen.

* Xandra heeft wetenschappelijk én persoonlijk HSP binnenstebuiten gekeerd om te zien wat het inhoudt. Ze volgt een volstrekt unieke eigen weg, neemt geen genoegen met het makkelijke antwoord. En ze is blijvend alert op nieuw onderzoek. Xandra is de enige die mij heeft kunnen leren waar mijn vermijdingsmechanismes zitten. Ze prikt door tot op de kern, waar heel veel anderen blijven hangen in een lieve, bemoedigende aanpak.

* xandra is met haar opleidingsaanbod en open manier van communiceren over haar persoonlijk ontwikkeling een sensitieve revolutie begonnen. zou het thema van dit jaar daar ook uit voort komen? Ze zet de kwaliteiten van hsp hierin heel helder en krachtig in de spotlights en dat verdient wat mij betreft deze titel omdat deze kant vaak onderbelicht blijft.

* De eigenaresse Xandra verdient deze award omdat, zij al enorm veel heeft betekent voor een hele hoop mensen met haar bedrijf.

* omdat ze zo mooi en open de plus en minpunten van HSPzijn belicht.

* Haar methodiek lijkt mij de kern van het probleem aan te gaan. Door praktische oefening voelen mensen meer waar het omgaat. Ik vind dit heel werkbaar als professional en ouder.

* Fijne vrouw met zoveel kennis

* een geweldig mens. Open in haar blogs, waardoor ik me minder alleen voel staan; zij heeft het ook!

* Een ongelooflijk goede en bevlogen trainer.

* Bijzondere heldere manier van uitleg over HSP, zonder zweverig te zijn of te problematiseren

* Heel simpel… HSP zonder hokjes, gehoord, gezien, begrepen IS Xandra!!!

* Zeer inspirerende persoon, warm, betrokken!

* Enorme gedrevenheid, gevoel dat ze precies beschrijft hoe het voelt.

* Ik vind het geweldig dat ze zichzelf opnieuw heeft uitgevonden en met deze ervaring anderen kan helpen hetzelfde te doen.

* Omdat Xandra via facebook erg actief is en mij via deze meer inzicht, begrip en motivatie geeft. Waardoor de stap kleiner wordt om deel te nemen aan activiteiten om mijzelf te ontwikkelen. En vooral gelukkig te zijn met wie ik ben met wat voor label ik ook heb gekregen. Ik waardeer haar enthousiastme heel erg.

* Omdat zij heel professioneel is. Heel veel op sociale media deelt. Geweldige opleidingen aanbiedt. Eerlijk, vrolijk , eager, een pracht mens die heel veel moois uitstraalt.

* Ik leer veel van haar, ze geeft me inzicht

* Schrijft zeer leesbare en informatieve blogs op FB

* Xandra is de enige in Nederland die zo’n complete hsp opleidingsaanbod heeft. Ze is de hsp professional die de kansen en mogelijkheden van hsp’ers verwoord. De sensitieve revolutie van haar is daar een prachtig voorbeeld van, positief en krachtig. De jaaropleiding is niet te omschrijven in woorden. De inhoud is spectaculair goed, hoe Xandra de wetenschappelijke kennis naar de praktijk weet te vertalen voor professionals in onderwijs, zorg en bedrijfsleven is bijzonder. Haar achtergrond en humor maken het helemaal. Als je eenmaal 1 opleiding van Xandra hebt gevolgd wil je ze allemaal volgen!

* Door haar blogs kan ik beter onderwijs geven.

* Passie en praktijk

* Omdat ze weet te verwoorden en uitleggen wat hap inhoud. Ik als hsp heb mezelf beter leren kennen en vele anderen met mij. Niet alleen hsp. Het brein weet ze ook zo mooi te vertalen waardoor je gaat begrijpen. Over jezelf en anderen. Ken haar niet persoonlijk maar alles straalt ook nog eens uit, mooi mens

* Gaaf mens!

* Ze weet de bewustwording en hoe te handelen met HSP op een leuke, interessante en laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk bij te brengen, door middel van leuke blog’s en online training . Ze doet dit altijd met grote enthousiasme.

* Xandra kan heel goed theorie uitleggen en praktijk over HSP toepassen tijdens haar cursussen.

* Nog nooit zo’n wijs, fantastisch, empathisch en doorzetter meegemaakt. Kan alles bereiken om de samenleving en samenwerking te verbeteren. Ontwikkeld en investeerd maximaal, behaald maximaal.

* Xandra werkt, spreekt en schrijft vanuit haar gevoel en hart. Ze is (h)eerlijk verfrissend naar zichzelf en anderen. Verder is zij deskundig, grappig en down to earth. Redenen genoeg om verkozen te worden!

* Omdat ze HSP op een mooie en nuchtere manier onder de aandacht van velen weet te brengen.

* De kennis die ze deelt is diepgaand en van hoog niveau. Door die kennis heen weeft ze persoonlijke ervaringen, wat zorgt dat de informatie echt aankomt en gaat leven.

* Xandra is een ervaringsdeskundige die haar eigen zoektocht heeft vertaalt naar trainingen waarin ze haar kennis deelt en je helpt die te vertalen naar eigen behoeften en mogelijkheden.

* ontzettend bevlogen en wijs

* Xandra is voor mij dé expert op het gebied van hsp. Ze kent alle ins en outs en weet dit ook wetenschappelijk te onderbouwen. Ze weet dit ook opeen prettige en bevlogen wijze op haar cursisten over te brengen

* Ik hou van haar Pietje-Bell uitstraling en humor, geen therapeutisch gedoe maar helder, krachtig en tegelijk open voor alles, van superspiritueel tot broodnuchtere wetenschap.

* De wetenschap erachter met praktische oefeningen spreken mij het meeste aan.

* Zij is baanbrekend op het gebied van informatie geven over HSP.

* Zij geeft zoveel kennis en ervaring mee en helpt daarmee veel mensen enorm!

* Zeer veel kennis over hsp en weet dit op een herkenbare en toegankelijke manier voor het voetlicht te brengen.

* Stiekem vind ik haar de énige echte HSP-professional van deze tijd, dus toen ik zag dat er een verkiezing was dacht ik: “Huh, verkiezing? Die anderen maken toch geen schijn van kans?” Xandra valt op door haar wijsheid, fijne schrijfstijl, hippe uitstraling, geweldig inzicht, openheid en ondernemerschap. Haar blogs spreken aan omdat ze gaan over het echte leven en ze snijdt onderwerpen aan die kwartjes doen vallen. De herkenning bij het lezen geeft het heerlijke gevoel van erkenning.

* Gaaf mens. Fijne workshops. Energiegevend.

* Een echte professional met een passie voor haar werk en klanten

* Wetenschappelijke inhoud in prachtige harmonie met ervaringsdeskundigheid en enorme betrokkenheid bij mensen. Bijzondere vrouw die hsp leeft.

* Zo warm en zo professioneel.

* Omdat zij op dit moment gewoon de expert is op het gebied van hoogsensitiviteit. Ze verdient deze prijs als geen ander. Zij weet hoe ze de vertaalslag van wetenschappelijk naar het dagelijkse leven te maken met veel succes. Ze heeft HSP op de kaart gezet bij de professionals die er dagelijks mee werken en daarmee duidelijkheid en communicatief veel bereikt.

* Zij snapt het gewoon!

* Door een lezing van Xandra heb ik HSP bij mezelf durven erkennen

* Neemt je mee in actuele onderwerpen

* Diep menselijk mens

* Groot geworden door zichzelf te blijven, heel veel kennis wat makkelijk vertaald wordt naar de praktijk

* Ze heeft een prachtig opleidingscentrum opgezet.

* Ze levert mooi werk in de vorm van herkenbaarheid. Zo leert ze mensen zichzelf kennen.

* Doordat Xandra dicht bij haar volgers en deelnemers aan haar trainingen blijft staan door het delen van haar persoonlijke verhalen en leven voelt zij als een inspirerende vriend die jou net die andere manier van voelen, ervaren en (be) leven laat zien en jou die stappen laat zetten, je in die richting wijst, waar je zelf niet op gekomen was. Ze is authentiek en boven alles een gaaf mens!

* Heel rake en treffende berichten verhalen in mooie lay-out.

* Haar (online) teksten spreken me meer aan dan welke andere dan ook: direct, zonder poespas, met een twist, ze raken, zetten me aan het denken en keer op keer denk ik ‘ja! dat herken ik/wil ik’ en ‘wat een leuk mens ben jij’ én ‘ik zou graag kennis willen maken’. Heeft míj in ieder geval veel gebracht als (soms) zoekender HSP-er. En ze reageert ook nog eens persoonlijk en enthousiast op vragen/opmerkingen van mijn kant. Dik verdiend!

* op een fijne laagdrempelige manier in aanraking gekomen met haar via de facebook site.

* Wat een prachtige vrouw is Xandra! Zo in haar kracht en dat straalt ze uit. Daarnaast vind ik het heel mooi dat ze in haar werk de link legt met de wetenschap

* Het relativeren wat ze ontzettend goed kan meegeven en de kennis!!!!

* Ze weet waar ze voor staat en weet dat heel persoonlijk over te brengen.

* inspirerende dame, ondernemend, doortastend met een vleugje luchtigheid dat we allemaal als HSPer goed kunnen gebruiken. Zij gaat uit van de kracht, niet van de belemmering.

* Omdat ze me ongelooflijk raakt met haar mooie blogs!

* Omdat zij een wandelend voorbeeld is van walk your talk, een niet schreeuwerige HSP en zo horen ze te zijn volgens mij…

* Zij inspireert mensen en maakt zich sterk voor mensen die hooggevoelig zijn. Ik heb veel van haar geleerd.

* Omdat ze het begrip hsp uit de vage spirituele hoek heeft getrokken door in haar opleidingen aandacht te besteden aan (recente) wetenschappelijke ontwikkelingen.

* Xandra weet de voortrekkersrol (wegvoorbereiders voor een wereld van hard—>) zodanig te pakken èn vorm te geven in kennis, eigen ervaringen, èn mensen inspireren en opleiden, dat juist die combi voor mij de cirkel rond maakt. Staan voor onderbouwd, verbredend en verdiepend werken aan een meer sensitieve wereld!  #thatswhattheworldneedsnow

* Omdat Xandra heel down to earth alles uitlegt, zonder in het spirituele te verdwijnen. Zij heeft een grote theoretische kennis, die ze in jip en janneke taal uit kan leggen.

* Door haar ben ik me naast HB gaan verdiepen in HSP,iets dat me dagelijks bij het begeleiden helpt! En omdat zo heerlijk puur is! (zouden veel meer mensen moeten zijn )

* Zo veelzijdig. Zij weet waar ze het over heeft en kan dat als geen ander overbrengen. Topper, wat kun je veel van haar leren.

* Xandra is puur gebleven ondanks al haar opleidingen. Zij is ervaringsdeskundig en de mens staat bij haar centraal. Geld is niet haar drijfveer.

* Mooi hoe je HSP tentoonstelt

* Omdat ze een top professional is en iedereen graag meeneemt in haar expertise! Daar leer ik graag van.

* Xandra schrijft op een toegankelijke, doordachte en gefundeerde manier over HSP, zoals ik dat niet eerder ergens heb gezien. Waar ik altijd wegbleef bij dit soort blogs vanwege een hoog ‘vaag spiritueel’ gehalte was zij de eerste persoon die ik tegenkwam die heel nuchter schreef zonder de kern en de emotionele lading van het onderwerp te missen. En ze staat open voor interactie met haar doelgroep: ze reageerde snel en open op mijn feedback op haar growth mindset post.

* Ik sleur Xandra graag in het voetlicht, ze verdient het juist (en ik denk ook dat ze er stiekem veel meer voldoening uit zal halen dan ze zelft denkt.) Veel goede informatie en materiaal, ook als je nog niet bij haar geweest bent.

* Goede informatie, empatisch, professioneel, ik vind haar gewoon authentiek, geen overload aan info, pakkende teksten.

* Doorleefd en vol gevoel en passie maakt ze anderen deelgenoot.

* Xandra is degene die je met haar aanwezigheid aanraakt en laat voelen wat er echt toe doet. Ze heeft heel veel kennis en legt altijd de link naar de dagelijkse praktijk. Ze geeft je het gevoel dat je mag stralen en kan bescheiden als ze is zelf ook heel goed stralen.

* Het thema van het HSP congres dit jaar is HSP zonder hokjes. Gehoord, gezien begrepen. Zo lang als ik Xandra volg draagt zij dit al uit. Ze is voor mij een echte pionier hierin. Zoeken naar de echte kern van HSP, helderheid vinden in alles wat er over gezegd en geschreven is. Ze leidt krachtige coaches en trainers op, raakt mensen met haar eigen ervaringen en moed om zichzelf te laten zien. Ze is als geen ander in staat om verbinding te maken, de mooie, gave mens achter het gedrag te zien. Wie kan, met dit thema, deze verkiezing beter winnen dan zij?

* Gedreven in haar vak,origineel

* Geweldig open mens

* Een puur mens. Doet alles met zoveel betrokkenheid en kwetsbaarheid. Daarnaast zeer vakkundig!

* Simply the best!

* Xandra is erg open en professioneel

* Vanwege haar kennis en de positieve aandacht voor talent

* Xandra heb ik een paar jaar gelden persoonlijk ontmoet. Ik heb haar leren kennen als een gedreven persoonlijkheid en gedreven persoon voor HSP wereld.

* Gedreven, enthousiast, deelt haar kennis op haar eigen wijze, legt de focus op kwaliteiten en mogelijkheden van HSP. Een fijn mens.

* Wat kan zij hsp als kwaliteit waarderen en dat overbrengen! Met een schat aan theorie en praktische oefeningen weet zij een hsp-er te brengen tot een werkelijk gevoel ‘ik ben al oké en ik mag intens genieten van mijn hsp eigenschap, leven volgens mijn waarden en mag genieten spelen, plezier en verbindingen, naast de zelfzorg voor als overprikkeling toch zijn intrede doet. Ook daar is niks mis mee, zo werkt het soms bij ons’. Wat een rijkdom weet Xandra te brengen met haar kennis, ervaring en opleidingen via haar bedrijf GaveMensen! Daar willen we meer van, in deze wereld! Uit het gedachtengoed van ziekte en stoornissen naar waardering van de eigenschap en dat deze mensen de wereld een schat te bieden heeft!

* Xandra is een kei in mensen in een veilige bedding te laten onderzoeken wie ze zijn, waar hun comfortzone ligt en samen aan de slag te gaan met het maken van stapjes tegen de grens van de comfortzone aan om zo deze een beetje op te rekken. Verder weet ze zoveel over HSP en kan ze deze theorie ook heel goed, wetenschappelijk onderlegd, overbrengen.

* Een vrouw met passie, een vrouw vanuit het hart, een prachtig puur persoon met een oneindige kennis en kunde op het gebied van hoogsensitiviteit welke ze krachtig, inspirerend en diep treffend overdraagt.

* Ze spreekt me aan, weet me te raken, en is enorm bewust van haar eigen karakter. Erg fijn om zo’n spiegel voor me te zien

* Prettige artikelen

* Xandra is enorm gedreven en heel zachtaardig. Ze deelt inzichten uit als snoepjes. Ontwikkelt prachtige opleidingen voor hspers. Lijkt niet stil te staan. Ze is inspirerend zonder op een voetstuk te staan.

* Deskundig, verfrissend en een voorbeeld

* Haar toonzetting, specifieke expertise en mooie berichten gericht op positieve benadering en in licht zetten van juist de specifieke Kracht van HSP’ers inspireren mij zeer.

* Xandra leeft wat ze leert, en is grappig.

* Xandra benadert HSP geheel eigen manier manier. Ondanks dat ze de fijngevoelige en niet tastbare zaken zeker niet ontwijkt, is haar insteek praktisch, doeltreffend en gestoeld op heel veel kennis, wijsheid en ervaringsdeskundigheid.

* Veel gedegen Kennis over HSP . Stelt zich wetenschappelijk kritisch op , ook naar haar eigen zienswijze. Kan de kennis toepasbaar communiceren. En ik gun haar dit ook persoonlijk zo ban harte.

* Bijzondere vrouw met bijzondere HSP kennis

* Ze is dé expert

* Xandra werkt vanuit een pure passie en liefde voor haar vak. Ze inspireert, is zeer kundig en haar trainingen blijven je nog lang bij.

* Kennis en kwaliteit ten top

* Xandra trekt als een van de weinige “Hsp-experts” hoogsensitiviteit uit de zweefhoek. Ze vertelt op normale wijze zonder poeha hoe het anders kan. Daarnaast vind ik het een grote verdienste dat ze zich niet uitroept tót expert. (Ze is het zonder het te zijn)

* Xandra weet inzichten uit alle windhoek en bij elkaar te brengen, en verbindt met mensen op een zo motiverende manier dat je wel van haar moet houden.

* Professional op Hsp gebied. Communiceert daar open over op Sociaal media. Deelt kennis waarmee het vermenigvuldigd.

* Xandra is de expert als het gaat om hsp. Ze begrijpt als geen ander de theorie en de praktijk en gaat een stap verder waar veel andere achterblijven. Ze is in staat om vele mensen daarin mee te nemen, die zich nu echt gezien en begrepen te voelen. Haar opleidingen lopen niet voor niets vanzelf vol. Daarnaast is Xandra een zeer inspirerende vrouw.

* Zelden iemand ontmoet met zoveel kennis die zo empathisch is. Ze leeft haar kennis.

* Diepgang, diepgang, diepgang! Xandra gebruikt de wetenschap als basis voor de emancipatie van hoogsensitiviteit in het algemeen en de hsp-er in het bijzonder. Last kan daardoor omgezet in lust, snappen is het leven beter kunnen behappen. Ik heb bij Xandra de opleiding ‘psychologie van hoogsensitiviteit’ mogen volgen en dat was lifechanging en inspirerend. Hoewel zelf werkzaam in de jeugdhulpverlening heb ik hierbij zoveel nieuwe tools in handen gekregen om zowel mezelf als cliënten weer in een groeimindset te brengen en veerkrachtig(er) te worden. Daar zit voor mij haar kracht. Om alle kennis om te zetten naar het ‘gewone leven’, om hierin alle ups en downs die daarbij horen te leren hanteren. Niet door je aan te passen of te compenseren, maar door je mooie krachtige en kwetsbare hoogsensitieve zelf te zijn!

* Onder de indruk van haar kennis en down tot earth uitstraling. Ze voelt heel dichtbij en dat maakt haar voor mij bijzonder. Want ik ken haar alleen van Facebook en van horen zeggen

* Ze heeft het voor elkaar gekregen om een opleidinginstituut op te zetten waar professionals zich laten bijscholen en onderwijzen op wetenschappelijk onderlegde wijze over een onderwerp dat tot voor kort totaal geitenwollensokken was. Dat doet ze op een heel persoonlijke echte eigen wijze. Dat is mijn indruk van haar en ik heb nog niet eens een opleiding bij haar gedaan. Haar naam gaat haar vooruit door wat ze op eigen kracht neergezet heeft. Respect!

* Haar berichten op fb voelen zo enorm warm!!

* Weet kennis moeiteloos naar de werkvloer te vertalen

* Ook aandacht voor HBers!

* fantastische blogs, voel me aangesproken

* Alles inclusief. Xandra is een mega goede package deal. Fijn mens en bevlogen professional.

* Omdat Xandra prachtige opleidingen verzorgt waar theorie en praktijk mooi samen komen. Door haar opleidingen wordt de kennis over HSP uitgebreid kunnen HSP-ers betere betere begeleiding krijgen.

* Vakkundig en ervaringsgericht

* Kennis, wetenschap én menselijkheid verenigen. Sommigen maken hét verschil en dat is zij oprecht.

* Ze weet kennis en presentatie goed te vereenzelvigen zodat de opleidingsdagen voorbij vliegen.

* Ze inspireert mij met haar berichtjes op Facebook en heeft hele mooie opleidingen en cursussen ontwikkeld! Inspirerend!

* Mega veel kennis en ze kan het goed overbrengen en het je laten voelen!

* Grote expertise op gebied van HSP. Geen zweverigheid en vage theorieën maar goed (en ook wetenschappelijk) onderbouwd met veel ervaringsdeskundigheid.

* Haar gedrevenheid om alle schakels van hoogsensitiviteit te begrijpen en verbinden en te delen naast haar diepgaande begrip voor menselijk handelen zijn een groot, steunend voorbeeld voor mij en vele anderen.

* Omdat ze zoveel deelt over hsp, zoveel geeft, heerlijk zichzelf is en dit podium niet zelf pakt en ook niet nodig heeft, maar juist daarom gun ik het haar zo ontzettend. Om de mens die ze is.

* Zij brengt ook in het hoger onderwijs bij masters op bv de HAN dit thema op sprankelende en inspirerende wijze onder de aandacht. Daardoor doet ze indirect ook prachtig werk voor kinderen in heel NL!!!!

* Omdat Xandra het boegbeeld is voor mij voor HSP als reis naar persoonlijke ontwikkeling inzetten

* Ze weet op een heel toegankelijke manier voor anderen én voor HSP-ers te vertalen wat gevoeld wordt en hoe je dat kunt gebruiken.

* Megakennis, doorvoelde kennis van hsp, waardoor je na een opleiding niet alleen weet wat hsp is, maar echt echt voelt wat de betekenis van deze dingen zijn. Zij verdient een groter podium!

* Xandra is groots door klein te blijven. Daar bedoel ik mee dat zij hsp begrijpbaar maakt door in duidelijke taal de wetenschappelijke kant van hsp te verduidelijken zonder het ingewikkelder te maken. Of je als professional je eigen hsp wil leren te gebruiken in je werkveld of als leek op zoek bent naar meer uitleg dan dat je als hsp’er prikkels anders verwerkt…. dan ben je bij Xandra en Gave Mensen: haar expertise centrum voor hoogbegaafdheid en hoogsensitieviteit aan het juiste adres.

* Breekt actief een lans voor hooggevoeligheid door juist dat van zichzelf in te zetten. Bevraagt, stelt ter discussie en biedt een prachtig platform voor professionals om zichzelf op invoelende wijze te bekwamen in dit jonge vakgebied.

* Echt een mens, ook echt een HSP-mens, maar zij gaat ook gevoelvol om met anderen.

* Omdat zij de kern zo raakt!

* Omdat ze het klein houdt en daarmee zo universeel mogelijk. Omdat ze doorgaat waar anderen stoppen. Omdat ze wetenschap en ervaring BEIDE op hoog niveau en in de diepte weet over te brengen.

* Professioneel op een natuurlijk wijze, eigen, kundig, persoonlijk, ervaring, betrokken, moedig én een herkenning voor ieder van ons binnen de HSP wereld.

* Complete openheid over haar eigen HSP waardoor ik en anderen er zo waanzinnig veel in herkennen en er super veel steun in vinden. Door Xandra is de zelfacceptatie voor mij veel makkelijker geweest dan het was voor ik met haar in aanraking kwam.

* Xandra brengt de wetenschap tot leven… met alles wat ze in zich heeft.

* Ze is een topper in alles

* Xandra vertelt niet, maar verhaalt. Ze duwt niet, maar laat je bewegen. Ze kijkt je niet aan, maar laat je in haar ogen kijken om jezelf te zien. Ze is geen wijze, maar leeft voor. Meester en gelijkwaardig….dat inspireert mij in Xandra.

* Xandra maakt door haar eenvoudige uitleg en haar persoonlijke ervaring, zodat ze ECHT weet waar het over gaat wat ik een pré vind omdat je zwemmen ook niet uit een boekje kunt leren, voor mij een grote omslag in mijn met onverklaarbare gevoelens en een hoop frustratie en ingewikkelde heftige leven…..

* Zij maakt letterlijk het verschil, gebruikt haar eigen HSP als leidraad en ondersteunt daarbij op miraculeuze luchtige wijze diegene die nog worstelen met zichzelf…

* Volmondig zeg ik “ Xandra enorm bedankt voor het duidelijk en begrijpbaar maken van dit, voor mij en vele vele anderen mysterie”

* Xandra kent alle theorie en heeft deze ook doorleefd. Vanuit dit sterke fundament, vanuit authenticiteit en kwetsbaarheid maakt zij de theorie levend en praktisch.

* Inspirerend, kennis, kwetsbaar opstellen, open, innoverend

* Ze zet HSP op een nuchtere, wetenschappelijke en duidelijke manier op de kaart middels blogs en opleiding. Heeft me hierdoor de open geopend en geeft me een plek om mensen (professionals en HSP’s) naar te verwijzen.

* Xandra heeft die kennis en ze houdt bij wat er aan nieuwe info openbaart, zodat haar kennis op topniveau blijft. Daarnaast weet ze het zo goed over te brengen bij ieder, dat het echt beklijft. Samen met haar passie, enthousiasme en warme persoonlijkheid…is dat goud waard. Ze verdient het om op dat podium te staan en te shinen

* Zo veel verbindende en vernieuwende ideeen voor de HSP wereld!

* Ze heeft veel kennis van zaken en laat dit op ontspannende en inspirerende manier zien.

* Inspirerende mix van wetenschap, praktijk, speelsheid en warmte!

* Top inspiratie, kennis en het vermogen te delen het gave van de hsp eigenschap te gaan voelen en leven!

* Niemand graaft zo diep, in het doorleven én in de wetenschappelijke onderbouwing van HSP

* Xandra is kennis, wijsheid, fijn gevoelig en duidelijke liefdevol!!

* Zeer duidelijke posts op LinkedIn. Erg informatief.

* Zoveel kennis!!! Dat mag beloond worden

* Xandra is een liefdevolle, warme, sensitieve, ontzettend inspirerende, vrouw. Zij brengt de theorie van hoogsensitiviteit tot leven op zo’n manier dat je tot in je ziel geraakt wordt. Onnavolgbaar

* Xandra is via diverse sociale media hard aan de weg aan het timmeren op HSP gebied en schrijft mooi, duidelijk en herkenbaar! Ze verdient het!

* Xandra deelt haar kennis (veel kennis) met een ieder. Daarnaast heeft ze veel er energie en kan ze een ieder stimuleren en motiveren.

* Inspirerend, motiverend, enthousiasmerend, energiek, betrokken, prachtig persoon vol deskundigheid.

* Één brok inspiratie en kennis!

* Vanuit verbinding met zichzelf naar de ander echt een verschil kunnen maken voor professionals en hun HSP clienten. Inspirerend, luchtig, serieus, warm en ze biedt veiligheid waardoor je kunt groeien als mens en als professional.

 

Wat anderen zeggen over mij en mijn werk:

Gedrevenheid, streven naar perfectie, verstand van zaken, lerende houding bij uitstek, hongerend naar uitdagingen, planmatig handelen, volharding, verantwoordelijk voelen en je kwetsbaar durven opstellen; dat is wat haar typeert
Mentor in de opleiding: Master SEN, leidinggeven en Begeleiden

Ik ben samen met Xandra ‘het diepe ingegaan’ bij het opstarten van de nieuwe locatie in Boekel. Hier werd al snel duidelijk dat zij de verantwoordelijkheid aan kan. Niet enkel klasse- en locatiemanagement, maar ook kliniek-management heeft zij er gelijk maar bij gedaan. Gewoon klasse hoe zij de locatie Boekel vorm heeft gegeven, petje af!
Manager Trajectbureau over de functie: Interim locatieleider Cluster 4 Onderwijs

Slim, vastbesloten, deskundig en creatief in kansen-denkend, zijn de hoofdkleuren op Xandra’s schilderspalet
Teamleider Onderwijs over de functie: Zorgcoördinator VMBO

Xandra hebben we leren kennen als een warme – zeer betrokken – persoonlijkheid. Snel ingewerkt in een nieuwe onderwijsomgeving. Haar stijl van leidinggeven heeft een hoge mate van mensgerichtheid.
Teamlid over de functie: Teamleider MBO

Xandra heeft sublieme ideeën die er werkelijk toe doen en zij kan het verschil maken! Ze heeft volle aandacht voor haar werk en de persoon die tegenover haar is Ze kan een gevoel creëren van welbevinden wat haar enorm siert.
Collega over  de functie: Opleidingscoördinator

 

Wat anderen zeggen over mij en GaveMensen:

Xandra is een van die zeldzame mensen die de kennis rondom het begeleiden van (getalenteerde) mensen echt belichaamt. Iedereen die de kans krijgt om met Xandra te werken als trainer, coach, docent of begeleider zal de transformatie in zichzelf of zijn/haar organisatie direct merken
Eigenaar Novilo over de functie: Expert Hoogbegaafdheid en Gedrag

Xandra heeft een heel fijne energie en durft zichzelf te zijn. Haar creativiteit, kwetsbaarheid, lef om te doen en haar vermogen om echt te luisteren maken haar tot een heerlijk persoon om mee samen te werken Ze levert een prachtige positieve bijdrage aan mensen die haar mogen leren kennen
Eigenaar @4positiviteit over mijn positie als: Eigenaar GaveMensen

Xandra is ongelofelijk, ze ziet heel veel en durft zaken aan te pakken.
Zonder te weten hoe en wat ga je op een ongelofelijk liefdevolle manier de diepte in.
Deelneemster groepssupervisie

In 3 maanden heb ik meer geleerd dan dat ik me ooit had voorgesteld.
Het voelt als een stevig fundament waar ik graag op verder wil bouwen.
Deelneemster coachingstraject

Mooie, krachtige, grappige, ontroerende, uitdagende, spot-on werkvormen die inzicht geven
in je eigen patronen en waarmee je dus ook inzicht krijgt in je eigen mogelijkheden.
Deelneemster 3-daagse training

Een goede opbouw van theorie en praktijk.
Xandra zet je in beweging, letterlijk en figuurlijk, met haar kennis, inzicht, betrokkenheid, humor en theatertalent.
Verschillende deelnemers aan de workshop ‘De Moed om te Falen’

Alles komt hier bij elkaar: veel voelen, snel schakelen, empathie, kwetsbaarheid, schaamte en me anders voelen. Xandra legt alles zo fijn uit, het voelt als herkenning en erkenning.
Deelneemster Lezing

 

Lees meer Lof op GaveMensen.nl